Machinebouw LOUER

Sinds de oprichting zijn wij begonnen met het ontwikkelen en bouwen van onze eigen machines voor het voorbehandelen van vloeren. Een paar maanden later hebben wij op verzoek van een klant een machine ontwikkeld die sleuven inzaagt t.b.v. vloerverwarming, de zogenaamde “vloerenfrees”. Inmiddels wordt deze machine wereldwijd dagelijks door bedrijven ingezet bij het uitvoeren van hun werkzaamheden. Door de jaren heen is de machine doorontwikkeld en zijn er zelfs een compleet zelfrijdende en een op afstand bestuurbare variant in de markt gezet. Ondertussen zijn wij continue bezig met het bedenken van nieuwe types die nog beter en geavanceerder zijn.

In 2018 hebben wij een waterstraalsnijmachine en een CNC gestuurde kantbank aan ons machinepark toegevoegd. We zijn begonnen met het snijden en kanten/zetten van onderdelen voor onze eigen machines en voor de vloerenfrees. Medio juni 2019 is er nog een ontbraammachine bij gekomen, zodat we alles tot in de perfectie zelf kunnen afwerken. Vanaf die tijd zijn wij ook klaar om waterstraalsnij-, kant- en zetwerk voor derden te verzorgen. We hebben al een aantal mooie opdrachten mogen uitvoeren.

Wij hebben gecertificeerde NEN3140 keurmeester in dienst die naast het keuren van onze eigen gereedschappen en machines ook keuringen uitvoeren voor derden.

Kortom, u kunt bij ons terecht voor: