Straalbedrijf LOUER

Stralen verwijdert oude verflagen en cementsluier. Het zuivert de ondergrond en ruwt deze voldoende op voor een goede hechting van de uiteindelijke vloer die erop komt. Als er kleine oneffenheden zijn, kunnen deze d.m.v. schuren worden weggewerkt. Als er dikkere lagen verwijderd moeten worden, is frezen in de meeste gevallen noodzakelijk. Dikkere lagen kunnen soms ook verwijderd worden door de vloer te strippen. Onze mensen voeren dagelijks hun werkzaamheden uit door heel Europa en zelfs daar buiten.

U kunt bij ons terecht voor:

Steeds meer komt men ze tegen, de kunststofvloeren, vloeren met coating, troffelvloeren, enz. in winkels, parkeergarages, magazijnen, fabrieken, scholen, garage’s e.d. Ook in de woningbouw voor balkons en galarijen worden steeds meer kunststof vloerafwerkingen toegepast.

 

 

5_DSC02447

6_DSC01069

Om er zeker van te zijn dat het aangebracht product aan de verwachtingen blijft voldoen, ook na jarenlang gebruik, moet de ondergrond aan bepaalde voorwaarden voldoen. Een verkeerde of geen voorbehandeling, kunnen leiden tot hechtingsproblemen. Zo heeft ca. 80% van de schadegevallen bij kunststof vloerafwerkingen, aangebracht op een betonnen ondergrond, betrekking op hechting.